Відгуки про IT навчання

Ви можете опублікувати свій відгук про IT школи України та їх курси. Для цього необхідно вибрати школу зі списку, натиснути на кнопку "Перейти" і натиснути кнопку "Написати відгук".

Останні відгуки

Олег   14.04.2024
Є ймовірність, що даний відгук носить замовний характер. Оцінки з таких відгуків не зараховуються

Як школа програмування має відмінну базу для навчання - все дається текстом та скріншотами

Рекомендації: Рекомендую
5
Середня: 5 (1 голос)
Курси SMM
Виктория    13.04.2024

Компания абсолютно не клиентоориентирована. Особенно после того, как вы заплатили, о вас забывают. До этого же момента все безумно вежливы, учтивы и всегда на связи. 
Менеджеры не считают нужным связываться с Вами, если у Вас возникают вопросы, их Вы решаете самостоятельно и еще должны дозваниваться и пытаться связаться с сотрудниками компании, которые морозятся от Вас. 
Ситуация, после которой я решила отказаться от услуг компании состояла в том, что нужно было доплатить часть обучения. Со мной никто не связался (ни по телефону, ни через соц сети) и не напомнил или предупредил что у ребёнка заканчивается обучение и нужно внести часть денег, ребёнка просто отключили, никакой обратной связи, меня перебросило в мертвый чат-бот, в котором якобы должна была быть информация об оплате, но там неделю никто не отвечал и так никто и не ответил. Ни мне, ни мужу, ни ребёнку. 
Кстати в течении обучения если у ребёнка были вопросы то отвечали тоже неохотно и сыну приходилось постоянно «долбить»менеджерам. 
Когда мы оставили жалобу на горячей линии - с нами наконец-то соизволила связаться менеджер, которая сказала что звонила нам (ВНИМАНИЕ!) полтора месяца назад по этому поводу и мы не взяли трубку. Вопрос к руководству, кто Вас обучал так «хорошо» продавать и вести бизнес? С таким подходом и обслуживанием у Вас нет шансов на ведение успешного дела. 

Плюси:Неплохие преподаватели
Мінуси:Неклиентоориентированы Ужасный сервис Нет обратной связи Многое из заявленного о компании - не соответствует действительности Плохо организована работа
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Курси Soft Skills in IT
Гість   12.04.2024

Я закінчила декілька IT шкіл, поки влаштувалася на роботу. Ця була найгірша. На етапі оплати менеджери дуже ввічливі і активні, але сам курс - це повня фігня. Домашки ніхто не перевіряв. Наш ментор сказав, що йому платять тільки за те, щоб він читав курс, тому домашки можемо робити за бажанням, на всі технічні запитання відправляв в google. До кінця курсу дійшли 3 людини. Фінальний проєкт також ніхто не перевіряв. Я його тиждень сиділа робила, але мій файл навіть не відкрили, просто вислали сертифікат про "успішне" завершення курсу. Сама платформа жахлива. Може вже щось змінили, але в мене весь матеріал був англійською, але на копіювання тексту стояв блок. Тому коли щось було не зрозуміло, я не могла скопіювати і перекласти.

Плюси:Жодного
Мінуси:Все!!! Платформа, ментори, сам матеріал курсу. Вони просто користуються необізнаністю людей, і збирають гроші. Кожен раз бачу їх рекламу в інтернеті, і аж злість бере за людей, яких вони дурять. Я впевнена, що керівництво чудово розуміє, що після їх курсів працювати в IT - жодного шансу.
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Курси Python
Іван   12.04.2024

Навчаюсь на курсі DevOps уже кілька місяців. Підкупила експертиза викладача та його досвід в навчанні девопсів  - і не дарма - курс супер цікавий. Уроки структуровані по темам - допомогає розбиратись по трохи а не впиратись в стінку)))
Як не дивно але вже з перших модулів почалась корисна інфа що допомагає в житті - а саме загальне розуміння як працює ІТ та основи віртуалізаці - класний інструмент)))
Подобається що на лабораторних можна відчути себе спеціалістом набираючи команид в консоль і піднімаючи віртуальні машини в хмарах)))

Плюси:Спер досвідчени викладач, з досвідом девопсу і викладання - рідко таке зустічаєтсья.
Мінуси:курс справді не для всіх, треба хоч трохи але дружити з комп'ютером.
Рекомендації: Рекомендую
5
Середня: 5 (1 голос)
Курси DevOps
Гість   12.04.2024

Я навчалася 1 рік, але без напрягу, робила кілька перерв на 1-2 місяці. Тому, якщо взятися завзято, можна закінчити набагато швидше. Курс англійської раджу проходити в самому кінці, бо все забудете. Що сподобалося: дуже структурована подача матеріалу, зручна зрозуміла платформа, багато мотиваційних штучок, ментори завжди на зв'язку, під кінець навчання вони вже як рідні)) Окремо хочу сказати про модуль підготовки до працевлаштування, він крутий. Я 20 років працювала в інішій сфері і думала, що мене нереально навчити чомусь новому в плані співбесід. Якби я просто вивчила пайтон, але не пройшла Employment, мене наврядче взяли б на роботу. 

Плюси:Платформа, подача матеріалу, ментори, англійська, модуль Employment.
Рекомендації: Рекомендую
5
Середня: 5 (1 голос)
Курси Python
Тетяна   08.04.2024

Я педагог додаткової освіти. Зараз вивчаю нову професію СЕО. Навчаюся декілька місяців , дуже зручний та результативний майданчик. Курс побудовано на модулях.

Рекомендації: Рекомендую
5
Середня: 5 (1 голос)
Курси SEO
София   05.04.2024

Прохожу курс от Лемонскул по профессии Project manager. Имела опыт работы в сфере, не связанной с IT. Осваиваю новую для себя профессию с нуля. Курс подобран отлично, материала много, но преподносится доступным языком, понятно и человеку без айтишного бэкграунда.

Рекомендації: Рекомендую
5
Середня: 5 (1 голос)
Курси Backend
Артем   04.04.2024

Закінчив flex формат на frontend, якщо коротко — рекомендую саме такий формат. Якщо ви схильні до самонавчання, то це для вас. Із плюсів можу виділити дуже багато речей, мінуси незначні.

Більше всього сподобалось те, що дуже чітка структура, що треба вчити. Тобто актуальний стек — це те що мене рятувало на співбесідах (дякую за тайпскрипт особливо). Підтримка менторів по задачах на гітхабі не така сильна, насправді, але якщо у тебе є детальне питання — тобі завжди допоможуть ментори на Q&A міт зустрічі або ж у чаті, дуже сильно зацікавлені у тому щоб тебе навчити — це кваліфіковані люди. Окремо хотів виділити величезну кількість практики, рекомендую навіть деякі модулі проходити по декілька разів! Крім того, тут можна дуже легко знайти однодумців, ти відчуваєш, що є живі люди і ціле дружнє ком’юніті) Проєкти у портфоліо дійсно наближені до комерційних, але рекомендую в портфоліо мати ще якісь проєкти, яких немає у мейтів. Найбільше що мені допомогло — це консультації з працевлаштування, так, дякуючи Оксані Бігун (я тебе обожнюю!!!), зміг налаштуватись на пошуки паралельно з її прослуховуванням її порад. Як скласти резюме та cover letter, які відповіді на питання завчити, зустрічі, тестові інтерв’ю, фідбек — це все складові, які просто важко переоцінити. Варто виокремити english speaking club, тут ні про що говорити — все супер, кому треба, той і дізнається)))

Із мінусів можу виокремити, що відповідь не така розгорнута саме на гітхаб завданнях, в силу кількість студентів, ментори не можуть перевірити усе з ніг до голови. Також є момент щодо тех чеків, як на мене дуже мало запитань на людину, сидіти годинку і отримати 4 запитання — це дуже мало, треба тоді просто ходити більше, а не завжди є час.

Якщо зважити на усе, що написано, то я б точно обирав саме ці курси, тут реально все по максимуму)

Рекомендації: Рекомендую
5
Середня: 5 (1 голос)
Курси JavaScript
Нікіта   04.04.2024
Є ймовірність, що даний відгук носить замовний характер. Оцінки з таких відгуків не зараховуються

Купив курс Frontend розробника на part-time рік тому і весь шлях до оферу мені допомагали ввічливі ментори. Іноді матеріал був неповний, але то є суть програмування - шукати інфу та розвиватися, тому загалом проблем не було. Все сподобалося, отримав багато корисних як хард, так і софт скілів. Однозначно рекомендую, особливо якщо ви настроєні на здобуття навичок у програмуванні, потрібна лише наполегливість та терпіння :)

Рекомендації: Рекомендую
5
Середня: 5 (1 голос)
Курси Frontend
Констянтин   04.04.2024

Дуже насичений та продуманий курс по Fullstack розробці.  Треба дуже ьагато працювати, але за 9 місяців ви отримаєте базу на рівні бакалаврату хорошого технічного ВУЗу. Я влаштувався на роботу через 2 місяці після завершення навчання - непоганий результат! 

Плюси:Програма Кількість технологій Викладачі
Мінуси:Треба вчитись і виконувати домашки :)
Рекомендації: Рекомендую
5
Середня: 5 (1 голос)
Курси Fullstack
Оксана    03.04.2024

Відгук суто про менеджмент та організацію. Зателефонувала дівчина +380 93 668 0686 не представилась. Говорить що у вас є додаткові консультації з ментором які стануть доступними після купівлі курсу. Я кажу що хочу використати зараз, що визначити чи підходять мені курси. Вона я відповім на ваші питання. Я спеціалізуюся в Python також. Після кількох питань про середовище розробки, бази даних. Вона говорить що переадресує питання викладачеві і дасть зворотній зв'язок. Я хочу розуміти рівень викладача.

На жаль мені запропонували тільки зіпсований телефон. Я щиро вірю що якість курсів Platma Academy вища ніж їх організація.

І ще б дуже хотілося аби була офіційна сертифікація таких шкіл, відкриті майстер-класи де правда показують як кредити а не дражнять цукеркою в красивій обгортці.

Натхнення всім і наполегливості до досягнення власної мети

Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
1
Курси Python
Валерій   02.04.2024

Програма дуже кльово підготовлена для сильного початку кар'єри. В мейті все і всюди будується на фідбеках що допомагає платформі завжди покращуватись. Про розвиток платформи то тут взагалі все дуже суперово, за більше ніж півроку ДУУУЖЕ багато нових оновлень. Від темної теми до переходу всіх чатів на платформу та гейміфікація.

Також по підготовці до працевлаштування та подач на вакансії то тут дійсно є чим поділитись. По перше і що найголовніше є тестові співбесіди, як технічні так і з рекрутерами, які ти мусиш проходити перед початком подач. Також про порфтоліо з яким ти виходиш на ринок то воно дійсно сильне і як мінімум ним, учні Мейту виділяються на ринку серед початківців.

Для тих в кого слабка англ є клаби які можна проходити, і вони дійсно допомагають саме розуміти та говорити. Тут більша ціль не вивчити всю граматику а саме навчитись розуміти її, що дуже допомагає)

Можна бути випускником Мейту, але випустити Мейт з серденька… Ніколи

Дуже вдячний за Вашу підтримку. HUUUGE LOVE❤️❤️✨

 

Плюси:Навчання дуже детально підготовлено. Розумієш що за ним багато років праці
Мінуси:Можливо і є але воно точно мінорні. І наврядчи вартують уваги
Рекомендації: Рекомендую
5
Середня: 5 (1 голос)
Курси Frontend
Марія Ільїна   01.04.2024

Вітаю! Хочу поділитися щирими враженнями стосовно свого навчання в Мейті.
Якщо одним словом — кайф. Враження наче кліпнула, а вже стільки всього знаю... але звичайно в процесі враження були інакші . Місцями було дуже важко і з’являлись думки, що не потягну, що інформації занадто багато і все занадто нове.
Дуже сподобалося, як в Мейті все побудовано, що є стрік активних днів, і часом коли взагалі не було бажання навчатися, то заради стріка я все ж заходила на платформу та виконувала завдання, щоб зарахували день. І це класно утворювало звичку виділяти час на навчання КОЖНОГО ДНЯ.
І сама програма підібрана так, що все завжди нове, складне, АЛЕ посильне. І це також закріпило думку, що все страшне і незрозуміле тільки здалеку, проте проявивши наполегливість, все можна подолати))
Також що мені дуже сподобалося, платформа дуже жива, завдання оновлюються, навчальні матеріали, додаються нові фішки. Звичайно іноді можна наткнутися на помилки та баги, проте команда дуже оперативно реагує і все виправляє
А ще тут підготовка на всіх рівнях. Щира за це подяка. Підготовка до працевлаштування на найвищому рівні. Я попередньо думала, ой, а шо там... написав резюме і все... але ні, стільки різних нюансів є..
Мейт дійсно прям за ручку проводить тебе по всім етапам)

І я дуже вдячна ментору Денису Семцо! Неймовірний ментор. Дуже допомагав та надихав своїм прикладом!! ❤️

Плюси:- ментор Денис Семцо (так, на першому місці ) - багато практики - багато матеріалів - навчання реалізовано максимально наближено до робочого процесу, який буде в майбутньому - підтримка та допомога на етапі працевлаштування - а ще мені прям дуже сподобалося комьюніті!! і спочатку я дуже хвилювалася, що питання треба ставити в загальному чаті, q&a також проводяться групами... і я переживала, що буду соромитися своїх питань. Але вийшло все так, що я з багатьма роззнайомилася і ми продовжуємо спілкуватися, допомагати, ділитися цікавими фічами
Мінуси:- наявість кацапського язіка в курсі. Так, ці матеріали замінюють, але від цього, правду кажучи, було прям гидко і я навіть не починала проходити ті модулі. (тільки що перевірила, вже все наче українською, але останній раз перевіряла перед цим тижні два назад і була кацапська) - не сильно сподобався курс саме як Fullstack (спочатку йде Frontend, а потім Backend), і дуже відчутно, що фронтенд пропрацьований набагато краще. - кваліфікація деяких менторів. Таких було дуже мало, але були, і доводилося чекати робочі години інших менторів, щоб все ж отримати допомогу.
Рекомендації: Рекомендую
4
Середня: 4 (1 голос)
Курси Fullstack
Вадим   01.04.2024

Залишився безмежно вражений курсами від Mate Academy. Для мене вони були справжнім джерелом знань, які проклали шлях до успішної кар'єри в IT. Почавши навчання у липні і завершивши у грудні, я отримав надзвичайно цінний досвід, який неможливо переоцінити.

Я навчався на парт тайм, та ще паралельно навчався у двох університетах, тому якщо хотіти можна все встигати.
 

Плюси:Матеріал курсів був подано чітко та зрозуміло, а головне структурована та без води. Більше не було потрібно підбирати собі матеріал, та вчити лишнього. Варто відзначити, що під час навчання в Mate Academy я завжди відчував себе підтриманим та надихнутим завдяки наставникам та координаторам курсів. Вони були завжди на зв'язку, готові відповісти на будь-які питання та надати допомогу у вирішенні будь-яких проблем.
Рекомендації: Нейтрально
5
Середня: 5 (1 голос)
Курси Frontend
Олена   01.04.2024

Я вивчаю курс спеціалізації Frontend-розробник. Мені взагалі подобалося займатися програмуванням. До курсу я знала лише код HTML. Під час курсу дізналася ще коди програмування CSS, JS і ще будуть, не дійшла ще до кінця.

Рекомендації: Рекомендую
5
Середня: 5 (1 голос)
Курси Frontend
Юра   31.03.2024

Для мене це був однозначно корисний досвід отримання нових знань. Я дуже сильно прохитався, мотивувався та підвищив самооцінку. Думаю, це допоможе мені змінити моє життя на краще! Бажаю всім розвитку та удачі!

Рекомендації: Рекомендую
5
Середня: 5 (1 голос)
Курси SMM
Денис   30.03.2024

Всі вебінари зберігаються і переглянути їх можна у будь-який час, теорія подана дуже простою мовою і одразу підкріплюються практиків. якщо щось інше незрозумілим завжди є чат та підтримка, які відповідають протягом години

Рекомендації: Рекомендую
5
Середня: 5 (1 голос)
Курси Backend
Сергій   29.03.2024
Є ймовірність, що даний відгук носить замовний характер. Оцінки з таких відгуків не зараховуються

Я прийшов на курс після прочитання кількох книг для закріплення матеріалу.
Курс шикарний, команда чудова, особливо подобається упор на практику.

Рекомендації: Рекомендую
5
Середня: 5 (1 голос)
Курси SEO
Гість   28.03.2024

Навчаюся в Лемонскул ось уже 2 місяці на курсі . Навчання, жага до нових знань це завжди добре, не стоїш на місці, не проживаєш життя)), а насолоджуєшся. Взагалі наважилася здобувати нові знання.

Рекомендації: Рекомендую
5
Середня: 5 (1 голос)
Курси SMM
Гість   28.03.2024

Матеріал весь викладений доступною мовою
Багато нової інформації, через що на початку може здатися трохи складно, але згодом звикаєш, і вже швидше починаєш освоювати,

Рекомендації: Рекомендую
5
Середня: 5 (1 голос)
Курси Frontend
Олег   24.03.2024
Є ймовірність, що даний відгук носить замовний характер. Оцінки з таких відгуків не зараховуються

Другий місяць навчаюсь на курсах. Перший місяць тільки звикав, зараз уже зрозумів як все працює. Подобається. Школа професійна, гарні куратори

Плюси:Норм ціна Багато курсів
Рекомендації: Рекомендую
5
Середня: 5 (1 голос)
Курси JavaScript
Денис   23.03.2024

Мій відгук стосується саме комунікації з клієнтом, і це просто жах! По перше мене як і всіх людей які хочуть опанувати професію цікавить ціна курсу, щоб порівняти з іншими навчальними курсами. Но щоб дізнатися ціну вам потрібно я не знаю що зробити, танцювати, співати та тому подібне. Почав спілкуватися адміністратор в телеграм, каже для того щоб я сказав ціну ви повинні 10-20 хвилин поспілкуватися з кимось на онлайн зустрічі, далі він при спілкуванні просто увійшов в офлайн і вже 40 хвилин не відповідає, просто забив болт на мене. Далі я написав у чат на сайті, було вказано що оператор онлайн, задав те ж саме питання і мені надали відповідь, але дуже розмиту та нечітку, коли почав задавати питання оператор теж просто відключився від чату. . І тому головне питання якщо ви не вказуєте ціни на сайті то навчіться спілкуватися з клієнтом! тому про навчання і не може йти мови у цій школі.

Плюси:Не знаю про них
Мінуси:Комунікація
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Курси Digital Marketing
Junior QA   20.03.2024

Навчання було влітку 2022 року, виграла грант і навчалася безкоштовно. Курс 2 міс, по 3 заняття на тиждень. Групи невеликі, до 20 чоловік, що є величезним плюсом.

Взаємодія з викладачем була нормальна,він відгукувався і в період між заняттями, допомагав, і на уроці кожному приділяв увагу.   Але оскільки у цього викладача це був перший досвід роботи зі студентами, то подача матеріалу була трохи невдалою. Він намагався розповісти якомога більше, поділитися досвідом, що дуже відволікало від основної теми і важко було виділити основну суть,бо увага весь час відволіклася. Але все рівно, він дуже старався і викладався, за що йому щирий респект.

Щодо курсу, то зважаючи на великий об'єм матеріалу для вивчення,  програма була занадто насиченою для 2-х місяців і одного практичного заняття на закріплення кожної теми - МАЛО, хоча б по два,особливо на ті розділи, з якими на роботі доведеться стикатися в першу чергу. 

Загалом,отримані знання, звісно,не зробили з нас джунів, але дали базу для розуміння основних принципів професії. Маючи бажання з цим багажем можна розвиватися далі, а якщо додати дрібку наглості та перти напролом,то і влаштуватися на роботу,перевірено особисто). Але дуже раджу під час навчання покладатися не лише на викладача, а й паралельно дивитися ютуб, читати, розбиратися. Буде набагато простіше зрозуміти матеріал і отримана база знань буде більш міцною. 

Плюси:Маленькі групи, підтримка менеджера, перевірка домашнього завдання,фідбеки. Можливість отримати грант.
Мінуси:Дуже короткий курс,в який намагаються втиснути якомога більше інформації. Через це в голові виникає каша з тем,які ледве зрозумілі, і навіть немає часу структурувати ці знання на протязі курсу, бо він короткий.
Рекомендації: Нейтрально
4
Середня: 4 (1 голос)
Курси QA Automation / QA Manual
Макаров Сергій   14.03.2024

Вирішив записатися на курси системного адміністрування Linux до викладача Олексія. Курс пройшов нормально, на всі свої питання я отримав відповіді. Всі уроки я записував собі на компьютер через w+g, це зручно, так як у мене залишились всі уроки в записі, і не потрібно ні яких матеріалів вимагати від викладача. Тем паче їх валом в інтернеті качай хоч 10 ТБ. Для мене головне було отримати практичні навички роботи в Linux, з викладачем через тімвювер. Викладач має сертифікацію Cіsco. Мій курс пройшов круто, я залишився задоволенний. З Повагою Макаров Сергій. Дякую вам Олексію за приділений час, був радий знайомству з Вами.

Плюси:Все сподобалось
Мінуси:Не має
Рекомендації: Рекомендую
5
Середня: 5 (1 голос)
Курси SysAdmin
Оля   13.03.2024

Це якась просто нереальна школа з такими ж нереально крутими людьми. Тут ти поринаєш у креативний простір і не розумієш як ти жила до цього. Викладачі практики та професіонали своєї сфери, дуже креативні та талановиті особистості, які показують, що на досить звичні речі можна дивитись по іншому.

Плюси:практика, креативні підходи
Рекомендації: Рекомендую
5
Середня: 5 (1 голос)
Курси 2D Artist / 2D Illustrator / Graphic Designer

Сторінки