Отзывы про IT обучение

Вы можете опубликовать свой отзыв про IT школы Украины и их курсы. Для этого необходимо выбрать школу из выпадающего списка, нажать на кнопку "Перейти" и нажать кнопку "Написать отзыв".

Последние отзывы

Роман   15.05.2024

Навчання в IT сфері не легке, це точно! Але, знаєте, напевно саме це дає тобі сили довести самому собі, що ти чогось таки вартий, а коли ти починаєш САМ розбиратись з домашкою - робить його цікавим, важким, але вже цікавим. Коли ловиш клина та стикаєшся з труднощами сприйняття інформації бувають моменти, коли виникає бажання кинути все, але то перед сном, ранком ти вже зі свіжими мозгами починаєш думати як викроїти ще годинку для практичних занять.

Так я розраховував, що навчання буде складним, але виявилось, що воно потребує ще більше часу ніж я планував виділяти, термін навчання звичайно не такий великий як у вишах але якраз через те і потребує набагато більшої концентрації та зосередженості тому, якщо ви готові до  змін у житті, можливості досягти певних вершин ( в тому числі й фінансових) Okten — це ваш вибір!

Плюсы:Потужний обсяг матеріалу. Сподобалось як організовано комунікацію між учнями та вчительським складом. Менторська підтримка досить потужна і досить швидка. Хороша можливість підтягнути англійську. Різні варіанти по оплаті за курси.
Минусы:Мені особисто було замало практики, індивідуальних та домашніх завдань, хоча багато хто кричав, що то забагато.
Рекомендации: Рекомендую
5
Средняя: 5 (1 голос)
Курсы JavaScript
Олександр   14.05.2024

Успішно пройшов навчання і випустився влітку 2023,
Проходив курс з курс Front-end (HTML/CSS +JS) - відмінно стукрурований матеріал і чудова підтримка кураторів протягом усього навчання.

Рекомендации: Рекомендую
5
Средняя: 5 (1 голос)
Курсы Frontend
Гість   11.05.2024

Курс по инвестициям ни о чем. Возникает ощущение что ты общаешься с "типом с падика" который рассказывает "свое видение" о "рынке". Никакого анализа рынка и тд. никакого объяснения какие инструменты использовать, нет информации как работает фондовый рынок и тд. постоянные разговоры в лекциях - "ну это мы потом разберем". 
В презентациях до 5 страничек в каждой из которых если наберется слов 20 - уже хорошо.
"Экономические циклы. Я на них не останавливаюсь детально, поэтому кто хочет - может изучить" (C)
"Геополитические новости - как бы там ни было, это тоже влияет непосредственно на те же самые рынки" (С)
"Военные конфликты, да?" - Зевок - "США постоянно пытаются с Китая что-то поиметь, но китайцы не ведутся на всю эту провокацию" (С)

Плюсы:никаких
Минусы:- ничего академического - никаких разъяснений - все поверхностно - сплошная вода
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Курсы Finance
Іваненко Ганна   10.05.2024

От і закінчився курс і я це зробила дійшла до фініша. Озирається назад розумію було складно з моєю роботою поєднувати з навчання, де інший часовий пояс, де є нічні і денни зміни. І подумати...- не можливо.  Але, коли маєшь ціль. То все стає можливим!  Хотіла подякувати Elenke за підтримку, даже коли було дуже складно і нічого не виходило, хотіла опустити руки... були моменти. А щє подякувати нашому ментору і викладачам за знання, за практичний досвід, за цікаві воркшопи, розбір домашок. А щє за терпимість к моїм питанням, допомогу, зворотній зв'язок. 

Плюсы:Досвідчені викладачі Практика Воркшопи Кейс-проект Сертифікат
Рекомендации: Рекомендую
5
Средняя: 5 (1 голос)
Курсы Targeting / PPC
Оксана   02.05.2024

Я чула від знайомої про курси Platma Academy і вони не розчарували! Що мені особливо сподобалось - це контактність та простота в поясненні складних концепцій. Ментор Деніс Сокотов дуже уважний до студентів, завжди готовий повернутися до теми, якщо щось не зрозуміли.

Взагалі я завжди казала “я гуманітарій”, але з ними я, несподівано для самої себе освоїла Power BI. Я навчилася створювати динамічні звіти, які дозволяють швидко аналізувати продажі та інші ключові показники нашої фірми. Раніше, мені це здавалось чимось надзвичайно складним і заплутаним, але тепер я роблю це майже автоматично. Хороший курс і формат навчання під студента підлаштовується. Все ефективно і зручно.

Плюсы:Навчаюсь коли є час, є записи занять, є індивідуальні уроки
Рекомендации: Рекомендую
5
Средняя: 5 (1 голос)
Курсы Data Analyst / Business Intelligence (BI)
Антон   01.05.2024

Курс SQL допоміг мені розібратись з фінансами. Я швидко навчився працювати з великими обсягами даних та оптимізувати фін.процеси. Маргарита – авторка курсу показала як створювати складні запити для аналізу фін.даних та швидко виконувати запити щодо витрат, прибутків та інших ключових показників.

Тепер я використовую знання, що отримав у Платма Академії для прийняття стратегічних рішень. Крім того, це економить мій час та допомагає швидко обробляти дані. Хороші курси, рекомендую.

Плюсы:Практичні навички, хороші ментори
Минусы:Я не побачив
Рекомендации: Рекомендую
5
Средняя: 5 (1 голос)
Курсы SQL / DBA
Гість   01.05.2024

Організація занять дуже страждає. Уроки можуть тривати менше запланованого, тобто ви не отримуєте повного обсягу знань. А ще вам можуть запропонувати пошукати інформацію на ютубі замість того, щоб відповісти на запитання. Можливо викладач сам не знає відповіді на питання, то краще так і сказати. Можливо, сама програма і непогана, але реалізацію та викладача потрібно змінювати

Гроші можна повернути тільки на початку навчання, але на самому початку не завжди зрозуміло, чи підходить тобі ця програма та викладач, чи ні.

Рекомендации: Нейтрально
3
Средняя: 3 (1 голос)
Курсы Web & Mobile Design / UI/UX
Руслан Ярош   30.04.2024

Закінчив курс за напрямком Frontend flex. Загалом на курсі все сподобалось. Дуже добре викладено матеріал по HTML, CSS і JS. По React i TypeScript даються базові знання - мінімум, який треба знати для початку роботи. Сподобалось, що є допомога у працевлаштуванні: є поради як скласти резюме, написати супровідний лист, щоб бути більш помітним серед тисяч інших кандидатів. Також є пробні співбесіди, які є особливо цінними для людей, які не мали попереднього досвіду реальних співбесід.

Але треба розуміти, що на даний час ринок дуже складний для новачків (кандидатів багато, пропозицій мало). Може пощастити і ви знайдете роботу із знаннями отриманих з курсів, але треба бути готовим, що після курсу вам потрібно буде самому опанувати додаткові технології, щоб збільшити шанс на працевлаштування.
Також стосовно портфоліо: у мейт проєкти для портфоліо цікаві і об'ємні, але треба розуміти, що людей з таким портфоліо буде безліч, тому слід подумати і про додаткові проєкти, які ви виконаєте самостійно, щоб його розширити. То у мене був випадок, коли рекрутер запитував приклади проєктів виконаних поза курсом мейта.

Плюсы:- пробні технічні співбесіди і співбесіди з рекрутером; - підтримка менторів і координаторів; - допомога у оформленні резюме, супровідного листа; - цікаві практичні завдання;
Минусы:Про мінуси сказати складно, якихось критичних зауважень не було.
Рекомендации: Рекомендую
5
Средняя: 5 (1 голос)
Курсы Frontend
Вікторія   26.04.2024

Проходила курс Delivery Management. Наповнення курсу досить непогане, порівнювали з колегою, яка навчалась в іншій відомій школі. Тести допомогли краще засвоїти навчальний матеріал. Матеріал був досить зрозумілий, труднощів практично не виникало, але слід зауважити, що я вже мала певний досвід роботи у цій галузі.

Плюсы:- Досвідчений лектор - Нормальна організація навчального процесу - Актуальний матеріал
Минусы:- Лектор не міг приділити достатньо часу для індивідуального спілкування - Дорого )
Рекомендации: Рекомендую
4
Средняя: 4 (1 голос)
Курсы Delivery Manager
Ольга   25.04.2024
Есть вероятность, что данный отзыв носит заказной характер. Оценки с таких отзывов не засчитываются

Зворотній зв'язок швидкий, наставники допомагали максимально чітко і зрозуміло. Ви завжди можете звернутися за допомогою, навіть з найдурнішими питаннями.

Рекомендации: Рекомендую
5
Средняя: 5 (1 голос)
Курсы Backend
Артур Роженко   23.04.2024

Цей курс з Data Science мені взагалі дівчина подарувала. Сприймав я його, якщо чесно, спочатку скептично, через попередній невдалий досвід з іншими курсами. Але тут вирішив дати шанс. І ох не дерма! 

Я без проблем впровадив аналітичні методи у роботу з базами даних у своїй компанії. З новими новими навичками я швидко розробив стратегії просування наших товарів, суттєво збільшивши продаж й отримав свій бонус)

Я дійсно не вірив, що онлайн курси можуть чомусь навчити, тим більше, в такій темі як дата сайнс. Але, тим не менш, результат говорить сам за себе! В Платма Академії не збрехали, вони дійсно говорять простою мовою про складне. 

Окремо хочу подякувати Ігорю – ментору, за те, що завжди індивідуально пояснював коли я перепитував. Це дійсно допомогло мені зрозуміти та перетворити ці знання на результат. 

Коротше, курси – супер! Всім рекомендую.

Плюсы:Реально навчають. Просто, зрозуміло доступно. А головне - корисно!
Минусы:Не люблю онлайн курси в принципі, але ж зараз такий час. Так що нормально.
Рекомендации: Рекомендую
5
Средняя: 5 (1 голос)
Курсы Data Science / Machine learning / AI
Марія   20.04.2024
Есть вероятность, что данный отзыв носит заказной характер. Оценки с таких отзывов не засчитываются

Я дуже рада що обрала курс з Frontend у GO ITeens. Навчаюсь вже два семетра. За цей час вивчила багато потрібного для розробника сайтів та отримала досвід працювання у команді з одногрупниками. Кваліфіковані вчителі-спецеалісти дали знання та допомагали у складних ситуаціях. Дуже сподобалось навчання!

Плюсы:1. Кваліфіковані вчителі 2. Робота у команді 3. Допомога у дз
Минусы:Нема
Рекомендации: Рекомендую
5
Средняя: 5 (1 голос)
1
Курсы Frontend
Степан   20.04.2024
Есть вероятность, что данный отзыв носит заказной характер. Оценки с таких отзывов не засчитываются

GoITeens – це вражаюча платформа, яка пропонує відмінні можливості для підлітків розвивати свої навички в галузі технологій та програмування. Я вражений широким спектром курсів, доступних на цій платформі, які охоплюють різні аспекти програмування, від веб-розробки до штучного інтелекту. Велике перевага GoITeens - це інтерактивність та можливість отримати практичний досвід у роботі з сучасними технологіями. Крім того, команда GoITeens забезпечує високий рівень підтримки та сприяє створенню спільноти молодих технологічних ентузіастів. Рекомендую GoITeens як відмінний ресурс для тих, хто прагне вивчити програмування та розвинути свої технічні здібності.

Плюсы:клас я вражений я реклмендую
Минусы:немає
Рекомендации: Нейтрально
5
Средняя: 5 (1 голос)
1
Курсы JavaScript
Кирил   19.04.2024

Дякую Кості за модуль з Node.JS, це було неймовірно, людина віддається своїй справі на всі 100%, друже дякую тобі за поради, консультації!

Дякую Октен!

Рекомендации: Рекомендую
5
Средняя: 5 (1 голос)
1
Курсы Node.js
мілан логвінчук   18.04.2024

Добрий день, навчаюсь на курсі вже більше двох років , навчився багато цікавого. Вчителі добрі та веселі мені дуже подобається всім рекомендую

Рекомендации: Рекомендую
5
Средняя: 5 (1 голос)
1
Курсы Python
Гість   18.04.2024

Пройшов курс Mobile Product Manager в Choice31 і ось що можу сказати:

Почну з плюсів: 
- в загальному гарні лектори (80%), добре та цікаво розповідають
- програма курсу та теоретичний матеріал (плюс-мінус стандартні)
- питання після лекції (не просто слово в слово як розповідали в матеріалі, а є питання на подумати)

Тепер, що мені не сподобалось:
- описки в текстах, та на слайдах
- непрацюючі посилання
- QR коди на слайдах взагалі не дуже зручно
- відео лекції перериваються на півслові в кінці (дуже погано нарізано)
- іноді не зрозумілі контрольні питання (і в кінці не показується в якому питанні була неправильна відповідь)
- дуже мало практичної інформації та якихось прикладів

В загалом, практичної інформації навіть не вистачає, щоб зробити фінальний проект, (так звісно все можна знайти в інтернеті, але коли платиш такі гроші, то хотілось би побільше знань, інсайтів отримати на курсі)
Його ціна максимум 150$...

І шє, коли менеджер продавала курс, я запитував чи є підтримка лекторів, сказали, що так, але - ні. Є технічна підтримка по курсу і системі (працює гарно, відповідають швидко), але якщо щось по матеріалу не зрозуміло, то відповідей так просто не отримати 

Рекомендации: Не рекомендую
2
Средняя: 2 (1 голос)
Курсы Product Manager / Product Owner
Марта   17.04.2024
Есть вероятность, что данный отзыв носит заказной характер. Оценки с таких отзывов не засчитываются

Курс PM+BA дуже сподобався, після нього спромоглася влаштуватися на хорошу роботу у велику компанію. Все структуровано, на домашні завдання дають добрі розгорнуті відповіді.

Рекомендации: Рекомендую
5
Средняя: 5 (1 голос)
Курсы Product Marketing / Brand Manager
Егор   17.04.2024

Хорошая школа, учителя внятно всему обучают и всегда приветливы и готовы помочь если что-то не понятно. Спасибо ) Успехов!

Рекомендации: Рекомендую
5
Средняя: 5 (1 голос)
Курсы Android
Олег   14.04.2024
Есть вероятность, что данный отзыв носит заказной характер. Оценки с таких отзывов не засчитываются

Як школа програмування має відмінну базу для навчання - все дається текстом та скріншотами

Рекомендации: Рекомендую
5
Средняя: 5 (1 голос)
Курсы SMM
Виктория    13.04.2024

Компания абсолютно не клиентоориентирована. Особенно после того, как вы заплатили, о вас забывают. До этого же момента все безумно вежливы, учтивы и всегда на связи. 
Менеджеры не считают нужным связываться с Вами, если у Вас возникают вопросы, их Вы решаете самостоятельно и еще должны дозваниваться и пытаться связаться с сотрудниками компании, которые морозятся от Вас. 
Ситуация, после которой я решила отказаться от услуг компании состояла в том, что нужно было доплатить часть обучения. Со мной никто не связался (ни по телефону, ни через соц сети) и не напомнил или предупредил что у ребёнка заканчивается обучение и нужно внести часть денег, ребёнка просто отключили, никакой обратной связи, меня перебросило в мертвый чат-бот, в котором якобы должна была быть информация об оплате, но там неделю никто не отвечал и так никто и не ответил. Ни мне, ни мужу, ни ребёнку. 
Кстати в течении обучения если у ребёнка были вопросы то отвечали тоже неохотно и сыну приходилось постоянно «долбить»менеджерам. 
Когда мы оставили жалобу на горячей линии - с нами наконец-то соизволила связаться менеджер, которая сказала что звонила нам (ВНИМАНИЕ!) полтора месяца назад по этому поводу и мы не взяли трубку. Вопрос к руководству, кто Вас обучал так «хорошо» продавать и вести бизнес? С таким подходом и обслуживанием у Вас нет шансов на ведение успешного дела. 

Плюсы:Неплохие преподаватели
Минусы:Неклиентоориентированы Ужасный сервис Нет обратной связи Многое из заявленного о компании - не соответствует действительности Плохо организована работа
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
1
Курсы Soft Skills in IT
Гість   12.04.2024

Я закінчила декілька IT шкіл, поки влаштувалася на роботу. Ця була найгірша. На етапі оплати менеджери дуже ввічливі і активні, але сам курс - це повня фігня. Домашки ніхто не перевіряв. Наш ментор сказав, що йому платять тільки за те, щоб він читав курс, тому домашки можемо робити за бажанням, на всі технічні запитання відправляв в google. До кінця курсу дійшли 3 людини. Фінальний проєкт також ніхто не перевіряв. Я його тиждень сиділа робила, але мій файл навіть не відкрили, просто вислали сертифікат про "успішне" завершення курсу. Сама платформа жахлива. Може вже щось змінили, але в мене весь матеріал був англійською, але на копіювання тексту стояв блок. Тому коли щось було не зрозуміло, я не могла скопіювати і перекласти.

Плюсы:Жодного
Минусы:Все!!! Платформа, ментори, сам матеріал курсу. Вони просто користуються необізнаністю людей, і збирають гроші. Кожен раз бачу їх рекламу в інтернеті, і аж злість бере за людей, яких вони дурять. Я впевнена, що керівництво чудово розуміє, що після їх курсів працювати в IT - жодного шансу.
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Курсы Python
Іван   12.04.2024

Навчаюсь на курсі DevOps уже кілька місяців. Підкупила експертиза викладача та його досвід в навчанні девопсів  - і не дарма - курс супер цікавий. Уроки структуровані по темам - допомогає розбиратись по трохи а не впиратись в стінку)))
Як не дивно але вже з перших модулів почалась корисна інфа що допомагає в житті - а саме загальне розуміння як працює ІТ та основи віртуалізаці - класний інструмент)))
Подобається що на лабораторних можна відчути себе спеціалістом набираючи команид в консоль і піднімаючи віртуальні машини в хмарах)))

Плюсы:Спер досвідчени викладач, з досвідом девопсу і викладання - рідко таке зустічаєтсья.
Минусы:курс справді не для всіх, треба хоч трохи але дружити з комп'ютером.
Рекомендации: Рекомендую
5
Средняя: 5 (1 голос)
Курсы DevOps
Гість   12.04.2024

Я навчалася 1 рік, але без напрягу, робила кілька перерв на 1-2 місяці. Тому, якщо взятися завзято, можна закінчити набагато швидше. Курс англійської раджу проходити в самому кінці, бо все забудете. Що сподобалося: дуже структурована подача матеріалу, зручна зрозуміла платформа, багато мотиваційних штучок, ментори завжди на зв'язку, під кінець навчання вони вже як рідні)) Окремо хочу сказати про модуль підготовки до працевлаштування, він крутий. Я 20 років працювала в інішій сфері і думала, що мене нереально навчити чомусь новому в плані співбесід. Якби я просто вивчила пайтон, але не пройшла Employment, мене наврядче взяли б на роботу. 

Плюсы:Платформа, подача матеріалу, ментори, англійська, модуль Employment.
Рекомендации: Рекомендую
5
Средняя: 5 (1 голос)
Курсы Python
Тетяна   08.04.2024

Я педагог додаткової освіти. Зараз вивчаю нову професію СЕО. Навчаюся декілька місяців , дуже зручний та результативний майданчик. Курс побудовано на модулях.

Рекомендации: Рекомендую
5
Средняя: 5 (1 голос)
Курсы SEO
София   05.04.2024

Прохожу курс от Лемонскул по профессии Project manager. Имела опыт работы в сфере, не связанной с IT. Осваиваю новую для себя профессию с нуля. Курс подобран отлично, материала много, но преподносится доступным языком, понятно и человеку без айтишного бэкграунда.

Рекомендации: Рекомендую
5
Средняя: 5 (1 голос)
Курсы Backend

Страницы